Her er en matoppskrift på meksikansk kjøttgryte du helt sikkert vil like godt! Oppskrift for 4 porsjoner.

Dette trenger du:
500gr. kjøttdeig
1 løk
1 ss. margarin
1 boks hele tomater
½ dl. mild chilisaus
1 dl. vann
1 terning kjøttbuljong
2 båter presset hvitløk
1 ts. oregano
2 krm. chilipulver
½-1 krm. kajennepepper
1 boks hvite bønner i tomatsaus (400 gr.)
salt

Fremgangsmåte:
Hakk løken. Smelt margarinen i en gryte og fres løken i et par minutter.
Bland i kjøttdeigen og brun den til den har fått farge.
Bland i tomater, chilisaus, vann, buljongterning, hvitløk og krydder.
La alt putre under lokk i 10-15 minutter.
Rør bønnene forsiktig inn. Smak til og tilsett evt. mer salt og krydder.
Varm opp kjøttgryten ytterligere noen minutter, og server den rykene varm.

Serveringstips:
Husk at denne velkrydrede meksikanske retten er kraftig og mettene. Det kan være lurt å lage den gjerne dagen i forveien, da blir smaken nemlig enda bedre.
Loff og slangeagurk i skiver samt nachos-meksikanske chips-passer godt til denne retten.