Oppskrift på oksekjøtt med chili som er stekt i Wok.

Dette trenger du:

Ca. 500g oksefilet
2 teskjeer presset hvitløk
Ca. 1 teskje salt
1/2 teskje grovstøtt svart pepper
2 – 3 Friske grønne chili (de små er sterkest)
1 – 2 friske røde chili
1/2 dl vegetabilsk olje
1 – 2 spiseskjeer fiskesaus (nam bplah)
2 teskjeer sukker
30g finhakket frisk koriander

Slik gjør du:
Oksekjøttet deles i tynne skiver og deretter gnis godt inn med salt, pepper, hvitløk. La så dette stå å hvile i ca 15 minutter.

Finhakk chilien, koriander hver for seg. Varm opp oljen til den er veldig varm i en wok eller stekepanne. Når den er varm legges kjøttet i og brunes godt på begge sider. Deretter tilsettes den finhakkete chilien, fiskesausen og sukkeret la så dette putre på lav varme. Når det er ferdig drysses finnhakket koriander over. Hvis ønskes kan det være godt med saften av 1/2 presset lime over som en siste piff.