Oppskrift på pølsefoccacia med cherrytomater!

Dette trenger du:
(Til 6-8 pers.)

* 50 g gjær
* 5 dl vann
* 1 ss sukker
* 2 ts salt
* ½ dl olivenolje
* 12–13 dl hvetemel
* 8 snadderpølser, gjerne chilipølser
* 10 cherrytomater
* 1 glass kapers
* 1 ts flaksalt

Slik gjør du:

1. Løs opp gjæren i lunkent vann. Tilsett sukker, salt, olje og mel. Elt deigen godt sammen. Sett deigen til heving på et lunt sted til den har fått dobbel størrelse.
2. Smør en langpanne med olje eller bruk bakepapir. Ha halvparten av deigen i formen, og trykk den jevnt utover. Legg i pølser, og dekk med den andre halvparten av deigen. Del cherrytomater i to. Lag små groper i deigen, og dytt tomatene nedi. Hell over olivenolje, strø på kapers og salt. La den heve i 30 til 40 minutter.
3. Stek pølsefoccaciaen på 200 grader midt i ovnen i cirka 25 minutter. Avkjøl, og del den i biter.