Dette er vår oppskrift på rullekake med syltetøy. Vi har her valgt bringebærsyltetøy, men du velger selvsagt det du liker best.

rullekake

Dette trenger du:

4 egg
150 g farin, viskes til eggedosis, stiv som mulig.
100 g hvetemel,
100 g potetmel,
1 ts bakepulver, ha i det tørre og rør det sammen, men forsiktig.

Legg kakedeigen utover på en langpanne med bakepapir og stek på 200 grader i ca 10 min.
Vri godt opp et linhåndklè og legg det utover bordet.
Når kaken er ferdig stekt, legg det på håndklè og ta på
bringebærsyltetøy, utover hele kaken.

Rull så fort kaken sammen, før den stivner og legg den over i matpapir og la den bli kald.
Del kaken opp i skiver og evt. ha på krem og pynt.

For en mer detaljert gjennomgang av hvordan du gjør dette se video:

Lykke til.