Dette er en herlig sjokoladekake med krem.
Dette trenger du:
125 gr. margarin
250 gr. sukker
5 egg
125 gr. hvetemel
2 ts. bakepulver
3 ts. vaniljesukker
½ dl. vann
1 pl. kokesjokolade
Fremgangsmåte:
Start med å røre margarinen og sukkeret hvitt.
Eggene vispes 1 om gangen.
Smelt sjokoladen i vannet og bland så inn bakepulver og vaniljesukker inn i røren vekselsvis med melblandingen.
Stekes: ca. 40-45 minutter, nederste rille, 175 grader.
Krem:
Kremen brukes både som fyll og pynt.
200 gr. firkløver el. melkesjokolade
1 dl. fløte
100 gr. smør
250-300 gr. melis
Slik gjør du:
Ha sjokoladebiter og smør i en kjele. La dette smelte over svak varme. Rør ikke inn sjokoladen før den er helt smeltet. Kjenn om den er smeltet med fingeren. Man kan nemlig ikke se om den er smeltet. Ta kjelen av varmen og rør den jevn. Tilsett melk og rør inn med melis. Kanskje må kremen avkjøles litt i kjøleskapet. Ha kremen både inni og på toppen av kaken. Du kan dynke kaken med appelsin juice.
Nydelig kake.