Oppskrift på kinesisk sursøt saus, herlig!

Dette trenger du:

4 dl eddik
350g sukker
1-2 teskjeer salt
2 dl ketchup
2 teskjeer worcestersaus
2 teskjeer mørk soya saus
Frisk ingefær
1 stor grønn chili
2 middels rød chili
3-4 hvitløkfedd
1 vårløk

Slik gjør du:
Ta først 4 dl eddik i en kjele som kokes opp og tilsett salt og sukker når dette er løst opp tas 2 teskjeer worcestersaus i, 2 teskjeer mørk soya saus i, 2 dl ketchup i. La så dette koke opp som deretter kan stå og småputre på lav varme. Ingefæren deles opp i tynne små strimler. Chilien deles i to og frøene skrapes ut og hakk chilien i småbiter. Vårløk hakkes i småbiter. Hvitløken skrelles og deles opp i tynne skiver alt dette freses i litt olje ca 30 sekunder. Så tar man og heller sausen over la dett småputre litt før servering.