Oppskrift på taco middag for deg som må ha glutenfri mat.

Dette trenger du:
3 løk
500 g kjøttdeig – eller aller helst: karbonadedeig
1 ts chilipulver
1 ts urtesalt
3 hvitløkbåter
1 laurbærblad
1 boks hakkede hermetiske tomater (400g)
1 boks tomatpuré (140g)
1 boks chilibønner (400g)

Fremgangsmåte:
Start med å skrelle og grovhakke løken. La den surre i litt olivenolje noen minutter. Ta den opp og legg den i en glassbolle. Ha i halvparten av karbonadedeigen og stek under omrøring til den er kornete og brungrå. Legg den ferdigstekte karbonadedeigen sammen med løken og ha i resten av karbonadedeigen, som stekes på samme måte. Skrell og finhakk hvitløken. Tøm innholdet i glassbollen oppi gryta og tilsett urtesalt, chilipulver, finhakket hvitløk og laurbærblad. Rør godt før du heller i hermetiske tomater, tomatpuré og chilibønner. La det hele småkoke under lokk i 30 minutter.

Mens kjøttsausen koker, lager du en deilig salatblanding. Forslag til ingredienser: issalat, grønn squash, oransje paprika, purre, tomater og hermetisk mais.

Til servering foreslås det at du bruker Taco Trays, tacoskåler, istedenfor de vanlige som har lett for å gå i stykker når du prøver å spise dem i hånden. Varm 8 av disse tacoskålene i stekeovnen i 5 minutter på 175 grader. Ta dem ut av ovnen og fordel kjøttsausen over.