Dette er en taco oppskrift av typen “tacopai” som er veldig god!

Dette trenger du:
Deigen:
4 dl hvetemel
1,5 dl lettmelk
50 gram smør
en knivspiss salt
2 ts bakepulver

Fyllet:
1 pakke ferdig taco kryddermiks
1 løk
400 gram kjøttdeig
1 dl vann
10-12 cherrytomater
3 dl revet ost
2 dl creme fraiche
3 ss majones

Fremgangsmåte:

Start med å smuldre sammen mel, salt, smør og bakepulver. Tilsett så melken og elt deigen godt.
– Bruk nå en rund ildfast paiform. Fordel og trykk deigen jevnt utover formen.
– Fortett med å grovhakke løken.
– Brun kjøttdeigen i en stekepanne. Mot slutten av steketiden tilsetter du løken.
– Når kjøttdeigen er ferdig og løken er blank drysser du over tacomixen og heller over vannet.
– Stek på svak varme til nesten alt vannet er fordampet.
– Fordel blandingen over paideigen.
– Kutt cherrytomatene i to og fordel dem over kjøttdeigen.
– Bland sammen creme fraiche, majones og 2/3 deler av osten og fordel dette på toppen. Dryss den gjenværende osten over.
– Stekes midt i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.